Axel bruin

€ 79,00

Beschrijving

Omschrijving

De industriële eetkamerstoel Axel is een ware eye catcher! Deze eetkamerstoel heeft vele voordelen, namelijk betaalbaar, trendy en erg comfortabel! De Axel is te verkrijgen in meerdere kleuren: bruin, cognac, taupe, vintage blauw en zwart. Combineer meerdere kleuren met elkaar en vorm de perfecte combi!

De Axel eetkamerstoel heeft een zitting van hoogwaardig PU kunstleder. Kunstleer heeft meerdere voordelen: het is een flexibele en duurzame stof en is tevens erg makkelijk schoon te maken. De kuipzitting heeft een bijzonder detail, namelijk de stiksels die in de vorm van een baseball lopen.

Het onderstel is gemaakt van zwart, gepoedercoat metaal. Dit is vanuit zichzelf al een erg stevig materiaal, maar er kan door middel van het kruisvorm tussen de poten extra stevigheid gecreëerd worden. Dit is vrij eenvoudig te monteren. Tevens zitten er onder de poten kunststoffen vloerbeschermers. Voor tegels wordt er aangeraden om viltjes onder de doppen te bevestigen.

Eetkamerstoel Axel is vrij eenvoudig in elkaar te zetten, door middel van acht schroeven. Onder de zitting is het van belang dat er vier schroeven worden vastgedraaid. Tevens kan er voor, extra stevigheid, het kruis tussen de poten worden gemonteerd. Let op, hierbij is het van belang dat de schroeven eerst losjes erin worden gedraaid om te zorgen dat het kruis er tussen past en daarna stevig worden aangedraaid.


Specificaties

  • Hoogte: 86,5 cm
  • Breedte: 45 cm
  • Diepte: 51 cm
  • Zithoogte: 46 cm
  • Zitbreedte: 44,5 cm
  • Zitdiepte: 39,5 cm