Barkruk Luke stof-donkergrijs

€ 79,00

Beschrijving

Omschrijving

De design barkruk Luke past in ieder interieur en is van alle gemakken voorzien! De kruk is in hoogte verstelbaar, kan 360 graden draaien en heeft een handige voetensteun. Barkruk Luke is de perfecte barkruk en een ware blikvanger aan de bar!

De kuipvormige zitting is in zijn geheel gestoffeerd met fijn geweven stof en is afgewerkt met een extra kussen in de zitting voor extra comfort. Tevens is deze barkruk ook te verkrijgen in PP kunststof in de kleur zwart. Het stoffen model is te verkrijgen in twee kleuren, namelijk in het donker- en lichtgrijs. De barkruk is erg makkelijk schoon te maken.

Het frame bestaat uit een verchroomde stalen trompetvoet. Deze trompetvoet zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit. Direct onder de zitting is een handel aanwezig om de barkruk in de hoogte te verstellen. Tevens is er een voetensteun bevestigd aan het verchroomde onderstel, die zorgt voor extra comfort.

Het monteren van de barkruk zal ongeveer vijf minuten duren, waaruit de tijd merendeels bestaat uit het uitpakken van de kruk. De kruk dient middels vier schroeven in elkaar gezet te worden. Verder zijn er een aantal onderdelen die op elkaar gezet moeten worden. Dit mag in de volgende volgorde:

1. Zet de gasveer op de trompetvoet
2. Schroef de bovenste buis met vier schroeven aan de zitting
3. Zet de bovenste buis inclusief zitting op de gasveer


Specificaties

  • Hoogte kruk: 84cm tot 104cm
  • Zithoogte kruk: 62cm tot 82cm
  • Diepte kruk: 37 cm
  • Zitdiepte: 37cm
  • Zitbreedte: 37,5 cm
  • Totale breedte: 37,5cm