Barkruk Morris cognac

Barkruk Morris cognac

€ 119,00

Beschrijving

Omschrijving

De stoere barkruk Morris is een echte industriële toevoeging aan het interieur! Barkruk Morris is een erg comfortabele kruk met zijn zachte zittingen en voetensteun. De barkruk is in meerdere kleuren te verkrijgen welke erg leuk met elkaar te combineren zijn!

De zitting bestaat uit PU kunstleder dat erg bekend staat om zijn makkelijke onderhoud. De zitting is erg duurzaam en makkelijk schoon te maken. Tevens heeft barkruk Morris een erg zacht zitting voor extra comfort. De decoratieve stiknaden benadrukken het kunstleder en lopen erg mooi met de lijnen mee.

Het frame is gemaakt van zwart, gepoedercoat staal die een erg elegante uitstraling geeft. Op dit frame is tevens een voetensteun bevestigd voor extra comfort. De combinatie van het frame en de zitting zorgen voor een perfecte industriële uitstraling.

De barkruk is erg makkelijk in elkaar te zetten. Het product bestaat uit twee losse onderdelen, namelijk het frame en de zitting die middels vier schroeven aan elkaar bevestigd moeten worden. Dit zal zo'n vijf minuten in beslag nemen, waarvan het uitpakken van het product het meeste tijd in beslag zal nemen. De barkruk is te verkrijgen in vier verschillende kleuren, namelijk in het antraciet, bruin, cognac en donkerbruin.


Specificaties

  • Hoogte: 105 cm
  • Breedte: 45 cm
  • Diepte: 57 cm
  • Zithoogte: 82 cm