Barkruk Star grijs

€ 79,00

Beschrijving

Omschrijving

De moderne barkruk Star is een erg comfortabele en handige barkruk! Deze barkruk is van alle gemakken voorzien, de kruk is namelijk in hoogte te verstellen, 360 graden draaibaar en heeft een voetensteun. Dit maakt de barkruk een ware toevoeging aan het interieur en te gebruiken in verschillende ruimtes!

De zitting van barkruk Star heeft een herkenbare blokstructuur en heeft een dikke zitting die zorgt voor een fijn zitcomfort. De zitting is gemaakt van PU kunstleer en heeft vele voordelen. Het is namelijk een erg flexibele stof die ideaal is voor het gebruik van zittingen met stiknaden. Tevens is PU makkelijk schoon te maken.

Het frame van de barkruk bestaat in zijn geheel uit verchroomd staal. Ook is er een voetensteun aanwezig om extra zitcomfort aan de barkruk te geven. Onder de zitting is de handel bevestigd om de barkruk in hoogte te verstellen. De barkruk heeft een trompetvoet die eveneens van verchroomd staal is en zorgt voor extra stevigheid.

Barkruk Star is leverbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, wit en grijs.

Het monteren van de barkruk zal ongeveer vijf minuten duren, waaruit de tijd merendeels bestaat uit het uitpakken van de kruk. De kruk dient middels vier schroeven in elkaar gezet te worden. Verder zijn er een aantal onderdelen die op elkaar gezet moeten worden. Dit mag in de volgende volgorde:

1. Zet de gasveer op de trompetvoet

2. Schroef de bovenste buis met vier schroeven aan de zitting

3. Zet de bovenste buis inclusief zitting op de gasveer


Specificaties


Hoogte kruk: 109cm tot 89cm
Zithoogte kruk: 81cm tot 61cm
Diepte kruk: 38cm
Zitdiepte: 38cm
Zitbreedte: 44 cm
Totale breedte: 44cm