Bureaustoel Superb zwart

€ 159,00

Beschrijving

Omschrijving

De Superb past door zijn tijdloze design en klassieke vormen in elk interieur. De stoel is instelbaar in verschillende posities. De zitting is gemaakt van PU kunstleder. De wielen met antislip zijn geschikt voor zowel houtenvloer, vloerbedekking, beton en andere ondergronden.

De zitting en de armleuningen van de Superb zijn bekleed met PU kunstleder. Deze is van hoge kwaliteit, slijt en kleur vast. Het materiaal kan gemakkelijk met een vochtige doek gereinigd worden. De armleggers van de Superb zijn afritsbaar.

De bureaustoel heeft een aluminium neigmechanisme wat eveneens in 5 standen is te blokkeren en bovendien in te stellen op het gewicht van de gebruiker. Dit is in te stellen door een grote draaiknop onder de zitting van de bureaustoel, de veer wordt hierdoor stroever of juist soepeler.

De Superb is gemakkelijk te monteren, de twaalf meegeleverde schroeven dienen in de zitting en de armleuningen te worden gedraaid. De rest van de onderdelen worden in elkaar geschoven. Dit zal in totaal tien minuten in beslag nemen.

De bureaustoel is te verkrijgen in het cognac, bruim en zwart.Specificaties


- Zithoogte laagste stand: 46 cm
- Zithoogte hoogste stand: 56 cm
- Hoogte stoel hoogste stand: 120 cm
- Hoogte stoel laagste stand: 110 cm
- Hoogte arm laagste stand: 66 cm
- Hoogte arm hoogste stand: 76 cm
- Breedte stoel: 63 cm
- Breedte zitting: 51 cm
- Diepte zitting: 49 cm